Autoritatea ta decizională

Cum poți lua cele mai bune decizii în acord cu designul tău

Hartă de Human Design
Exemplul unei hărți de Human Design

Autoritatea decizională exprimă modalitatea prin care îți afli și experimentezi adevărul interior conform căruia poți lua cele mai bune decizii pentru tine, în acord cu unicul tău design.

Dacă ai primit harta gratuită la înscrierea în lista celor care primesc newsletter-ul Human Design Coach, te poți folosi de informațiile prezentate acolo, ca în exemplul de mai jos:

Autoritate Human Design

Autoritatea în acest exemplu este Emoțională, adică cele mai bune decizii sunt luate atunci când aștepți să ai o anumită claritate emoțională (treci prin mai multe stadii emoționale în legătură cu decizia de luat).

Însă cazul tău poate fi diferit de acest exemplu. Autoritatea ta interioară poate fi Sacrală, fiind făcut/ă să iei decizii pe baza unui răspuns venit din interior (corp) care să-ți “spună” da/nu/nu știu. Sau poate fi Splenică, însemnând că vei primi un semnal intuitiv pe baza căruia să poți lua o decizie imediată. Autoritatea îți poate fi bazată pe Ego / voință, atunci când este nevoie să te întrebi “Ce vreau eu cu adevărat? Ce obțin eu de aici?” înainte de a lua o decizie finală. Sau poți avea autoritate bazată pe Sine (Self), unde ai nevoie să te întrebi “Mă va face această decizie fericit/ă? Voi obține vreo satisfacție din asta?”. Toate acestea reprezintă autoritățile interne, însă există și persoane cu o așa-numită autoritate externă, sau cei care au nevoie să discute cu cineva înainte de a lua o decizie, pentru a se auzi de sine vorbind despre subiect. Și în final, există autoritatea tipului de Reflector, în sensul în care aceștia pot lua o decizie corectă pentru ei doar după ce au trecut printr-un întreg ciclu al Lunii (aproximativ 28 de zile), timp în care au “testat” mediul înconjurător, observând dacă se simt bine sau nu cu decizia de luat.

Am fost învățați până acum că cele mai bune decizii le putem lua gândind, cu ajutorul minții. Însă mintea este făcută să joace doar un rol de instrument pe care îl putem folosi pentru a compara, aduna informații, măsura, crea idei, etc. Însă în această viață am fost creați să călătorim, în planul material, cu ajutorul formei noastre fizice (corpul nostru). Acesta are o direcție anume în viață, știe exact care este drumul potrivit, corect, pentru fiecare, astfel încât putem avea încredere în semnalele pe care ni le dă (prin Autoritatea Interioară, sau Externă, după caz) pentru a lua cele mai bune și corecte decizii pentru noi, pentru a ne menține pe traiectoria potrivită. Cu ajutorul Strategiei și Autorității, eliminăm obstacolele, greutățile, rezistența celorlalți la ceea ce avem noi de oferit în mod natural în această lume și ne menținem pe traiectoria noastră natural creată încă de la naștere.

Pentru mai multe detalii despre propria ta Autoritate mă poți contacta sau poți urmări pagina de Facebook de unde vei afla despre evenimentele, prezentările și workshop-urile organizate. Vei putea afla care sunt combinațiile unice din harta ta personală și cum le poți folosi solicitând o scurtă descriere personalizată sau o interpretare de bază a hărții.

Sharing is caring 🙂

Oferte ale partenerilor: