Coaching cu Human Design

Coaching cu Human Design

Este mai ușor să discuți despre situațiile personale de viață atunci când îți știi, ca și ființă unică, propriile puncte forte sau pe cele slabe; care sunt acele calități pe care te poți baza și care sunt detaliile cărora să le poți acorda de acum o mai mare atenție pentru a putea lua cele mai bune decizii.

Drumul tău în viață este unic și poți afla acum care este strategia pe care o poți aplica pentru a ajunge să te realiniezi cu scopul în care ai fost creat/ă. Poți începe să ai mai multă încredere în talentele și calitățile tale native, afli care sunt slăbiciunile, punctele tale vulnerabile. Și de aici, te poți folosi de toate aceste elemente pentru a lua în fiecare moment cea mai potrivită decizie pentru tine.

Discutăm împreună toate aceste aspecte, găsim cele mai potrivite căi prin care să depășești anumite situații din viață și care sunt pașii pe care îi poți urma pentru a ajunge la un obiectiv propus.

O ședință de coaching cu Human Design va dura aproximativ 1 oră, costul acestei ședințe fiind de 260 de lei.

În funcție de complexitatea situațiilor discutate și în funcție de nevoile tale, procesul de coaching poate necesita câteva ședințe. Acest lucru îl vom putea decide în timpul primei întâlniri.

Pentru a stabili o întâlnire, completează formularul de mai jos și îți voi răspunde cât mai curând posibil pentru a stabili detaliile.

Despre mine, poți afla mai multe AICI.

Verifică autenticitatea informațiilor și serviciilor