Trăiește-ți Designul (Living Your Design)

cursul de bază prin care îți începi călătoria personală cu Human Design

Prin intermediul sistemului Human Design înțelegi de ce ești așa cum ești și de ce nu ești așa cum ai crezut până acum că ar trebui să fii

Living Your Design - Trăiește-ți Designul

Majoritatea oamenilor nu reușesc să-și trăiască propria viață, cea pentru care au fost creați. Și de aceea li se pare că viața lor este o experiență atât de dificilă. Se vorbește tot mai mult despre ”a fi tu însuți”, însă pentru a fi tu însuți ai nevoie mai întâi să știi cine ești, cine este acel sine autentic despre care tot auzi. Sinele autentic nu este ceva ce dobândești pe parcurs; este parte din tine, ești TU!

Sistemul Human Design deschide poarta către potențialul iubirii de sine. Este vorba atât despre iubirea de sine cât și despre iubirea față de ceilalți, prin înțelegere.

Atunci când vezi cu adevărat cine este persoana din fața ta, pur și simplu zâmbești

A fi tu însuți înseamnă și să atragi în viața ta pe acei oameni care sunt potriviți pentru tine. Înseamnă să atragi relațiile potrivite, să intri în asocieri benefice pentru tine. Acest lucru îți va da posibilitatea de a fi ”văzut” și înțeles, dar și de a-i înțelege pe ceilalți. De a-ți înțelege partenerul de viață, părinții, copiii, prietenii, colegii etc.

Human Design este un sistem logic, mecanic. Nu este teorie și nici filosofie. Este despre a fi capabil să aplici practic o cunoaștere care aduce beneficii practice. Te ajută să-ți descoperi darurile și talentele native.

Cu workshop-ul „Trăiește-ți Designul” ai posibilitatea de a explora în profunzime propriul tău design, atât separat, cât și în relația cu cei din jurul tău (vom lucra și cu hărțile unor persoane apropiate ție, la alegerea ta, pe care le vom folosi pentru a exemplifica aspectele discutate pe parcurs). Ai posibilitatea, de asemenea, de a explora toate aceste aspecte sub îndrumarea unui Ghid cu pregătire specială în acest sens.

Ai astfel oportunitatea de a-ți întâlni Sinele Autentic, acela care, cel mai probabil, a fost ascuns de multă vreme sub măștile condiționărilor din exteriorul tău. Este, până la urmă, o călătorie interioară.

Vei descoperi acea energie care se manifestă în starea ta naturală de a fi. Vom intra în detalii despre ceea ce înseamnă Tipurile de energie și Strategiile aferente stării lor naturale.

Vei putea învăța cum să-ți asculți vocea interioară autentică, cum să-ți descoperi propriul adevăr. Cu alte cuvinte, vom discuta în detaliu despre ceea ce înseamnă Autoritățile decizionale în funcție de designul personal.

Vom călători prin toți cei 9 Centri și vom discuta despre comportamentele autentice (sănătoase) și comportamentele non-autentice (nesănătoase). Vei putea afla cum ariile din harta ta care nu sunt definite (necolorate) nu reprezintă doar acele domenii de viață care au fost până acum condiționate să funcționeze într-un mod non-autentic, ci reprezintă și deschiderea ta către lumea exterioară. Este o deschidere prin care poți avea multe de învățat, este un potențial al înțelepciunii, atunci când știi să-ți întorci atenția către ceea ce reprezintă Stabilitate și Încredere în viața ta (Strategia și Autoritatea).

În consecință, vei merge mai departe pe drumul tău, cu noi instrumente de încredere, pe care le poți folosi pentru a face față condiționărilor exterioare inevitabile din viața de zi cu zi. Te vei putea întoarce, în timp, la propria ta esență, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Ne vom folosi pe parcursul workshop-ului de informații făcute nu doar să fie asimilate la nivel mental, ci integrate, în timp, cu practică, pentru a funcționa zi de zi în propriul tău proces de de-condiționare.

Workshop-ul este structurat în 10 sesiuni, a câte 1 ½ – 2 ore fiecare, fiind înregistrate, atât audio cât și video. Astfel, te vei putea întoarce la ceea ce am discutat de fiecare dată când vei simți nevoia să o faci.

Conținutul cursului (ce discutăm, cu exemple pe hărți concrete):

– Noțiuni introductive;

– Centrii energetici – semnificație, corespondență biologică și comportamente autentice / non-autentice, pentru fiecare centru în parte;

– Tipurile de definiție – singulară, divizată, triplu și cvadruplu divizată cu semnificațiile lor;

– Autoritățile interne / externe – autoritățile decizionale și modalitatea de funcționare pentru fiecare în parte;

– Cele 4 Tipuri de energie (Generator, Proiector, Manifestator și Reflector) și Strategiile lor.

 

Costul standard al cursului (cele zece sesiuni specificate mai sus) este de 1350 de lei. Pentru oferte individuale și modalități de plată, contactează-mă la adresa de e-mail contact@humandesigncoach.ro sau numărul de telefon 0723.869.365.

Sharing is caring 🙂