Alina Ioan Human Design

Numele meu este Alina Ioan, iar povestea drumului meu către Human Design sună cam așa:

Eram într-un moment în care după câțiva ani în care studiasem Astrologia, Numerologia, urmasem o școală de Life Coaching, trecusem prin inițieri Reiki, eram curioasă în ceea ce privește Cartea Schimbărilor (I’Ching). Începusem deja să mă întreb de ce m-am dus pe parcursul vieții exact spre asemenea discipline și mă gândeam că totuși “nimic nu este întâmplător”. Fiind o persoană cu o structură logică, începusem chiar să îmi conturez o schemă în care să-mi dau seama de legăturile care pot exista între conceptele care vin din disciplinele pe care le studiasem (de exemplu, legătura dintre chakre – zodii – planete – simboluri). De fiecare dată când mai studiam câte ceva, ajungeam la un moment în care inevitabil simțeam că ceva lipsește, că imaginea totuși nu este completă.

Apoi am aflat din mai multe surse despre o nouă știință care părea să semene foarte mult cu ceea ce începusem eu să-mi conturez în schemele mele. Și am început să caut. Am citit pe internet despre Human Design tot ce am putut găsi și mi-am dat seama că domeniul este foarte vast. Începusem să mă pierd în prea multe informații.

Așa că am început studiul într-un cadru mai organizat – m-am înscris la cursurile Școlii Internaționale de Human Design. M-am întors la vremea studenției 🙂 Am ajuns la vârsta de 40 de ani și după o carieră “de succes” într-un domeniu în care mi-am dat seama într-un final – nu era ceea ce aș fi ales dacă nu aș fi fost influențată în acel sens – să mă pot ocupa în sfârșit de ceva ce mă fascinează cu adevărat și cu care pot lucra fără să pot spune că “muncesc”. Sentimentul că ceva lipsește din toată imaginea generală nu mai este acolo. Ceea ce pot face cu Human Design nu pot realiza cu nici o altă disciplină prin care am trecut.

Îmi place să urmăresc oamenii din jurul meu, să le ascult poveștile și să “văd” în ei uneori poate mai mult decât pot vedea ei înșiși. Și am aflat prin Human Design că pentru asta am și fost creată. Am început, cu ajutorul Human Design, să mă aliniez cu scopul în care am fost creată. Este un drum lung, acela care în acest sistem se numește “de decondiționare”, dar este un drum care merită urmat de către fiecare om care își dorește să trăiască o viață autentică. Așa cum spune și numele cursului cu care mi-am început căutările personale, “Trăiește viața pentru care ai fost creat“.

Din punct de vedere Human Design, sunt un Proiector (Ghid) cu Autoritate Splenică și Profil 1/3 (Investigator/Martir). Sunt aici pentru a-i ghida pe ceilalți prin a transmite instinctiv cunoașterea pe care la rândul meu o primesc și pentru a asigura susținere celor care fac parte din comunitatea în care mă aflu. Darul meu este acela de a contribui într-un mod personal unic prin organizarea și transmiterea cunoașterii pe care o primesc, atunci când îmi ascult vocea interioară și găsesc voința de a crește puterea personală a celor din jurul meu care mă recunosc ca și ghid.

Sunt Ghid autorizat de Human Design, cu certificare din partea Școlii Internaționale de Human Design pentru a susține workshop-ul transformațional Trăiește-ți Designul” (Living Your Design), un program pentru trezirea conștiinței de sine și pentru transformare la nivel celular. Pentru a beneficia individual de acest program sau pentru mai multe detalii te rog să mă contactezi (AICI).

În prezent, fac parte din programul de training pentru profesioniști în domeniul Human Design (Professional Training), susținut prin intermediul organizației Human Design America. Este un program care durează cel puțin 3 ani și jumătate, la sfârșitul căruia voi primi titlul de Human Design Analyst (cu competență în analiza detaliată a unei hărți individuale, a unor hărți compuse și a ciclurilor de viață).

Despre studiile mele de specialitate găsești detalii AICI.

Aceasta este harta mea:

Hartă Human Design - Alina Ioan