Loading Map....

Data și ora
10/03/2018
12:00 pm - 3:00 pm

Locul
Mind Evolution Society


Fiecare dintre noi are în harta sa de Human Design o caracteristică numită Profil. Prin analiza Profilului aflăm care sunt acele roluri pe care am venit să le îndeplinim în această existență.

Rolurile de Investigator (linia 1), Pustnic (2), Martir (3), Oportunist (4), Eretic (5) și Model de urmat (linia 6) sunt doar 6 din rolurile pe care suntem făcuți să le îndeplinim pe parcursul vieții. Sunt rolurile primare sau temele de bază ale profilului și își au rădăcinile în liniile Porții 10, Poarta Comportamentului Sinelui. Sunt 6 din cele 12 roluri individuale.

Însă mai există 12 roluri colective și 12 roluri tribale (exprimate la nivel de comunitate) și ne arată modalitatea în care exprimăm în exterior rolurile potrivite și respectiv internalizăm ceea ce primim din exteriorul nostru.

Fie acceptăm și îmbrățișăm aceste roluri, care ni se vor potrivi perfect ca un costum făcut pentru noi anume, fie trecem prin diverse greutăți pe care le putem întâmpina pe parcurs pentru că de-a lungul timpului ne-am lăsat în voia condiționărilor din exterior, costumul fiind simțit ca incomod.

Despre toate aceste roluri vom discuta cu ocazia acestui eveniment.

Pentru înscriere, trimite un mesaj la adresa contact@humandesigncoach.ro.

Cost: 170 de lei

* Dacă participi la ambele evenimente din perioada 9-10 martie (vezi AICI care este primul eveniment), beneficiezi de reducere de la 340 la 260 de lei.

Te aștept cu drag 🙂

Alina

* mai multe despre mine, AICI