Care este diferența dintre un Generator, un Manifestator și un Generator Manifestant?

În primul rând, vizual, pe harta individuală, diferența dintre cele două tipuri de Generator și un Manifestant este definiția Generatorului în centrul Sacral. De fiecare dată când centrul Sacral este definit (colorat în hartă), avem de-a face cu un Generator (fie Generator pur, fie manifestant).

Generator - sacral
Exemplu de Generator

Un Manifestator nu va avea centrul Sacral definit, dar va avea măcar unul dintre cei 4 centri motor legat direct sau indirect de centrul manifestării, centrul Gâtului.

Manifestator
Exemplu de Manifestator

Generatorul Manifestant are și centrul Sacral definit și cel puțin unul dintre centrii motor conectat în mod direct sau indirect la centrul Gâtului.

Generator Manifestant
Exemplu de Generator Manifestant

Cele două sub-tipuri ale Generatorului

Știm deja că strategia unui Generator este aceea de a aștepta să răspundă la ceva sau cineva din exteriorul său. Răspunsul sacral este cel care indică faptul că există sau nu energie disponibilă pentru o anumită acțiune. Aceeași strategie este valabilă și pentru Generatorul Manifestant.

Diferența dintre un Generator pur și un Generator Manifestant este conexiunea celui manifestant la posibilitatea de a acționa mai rapid (energia lui are conexiune directă cu posibilitatea manifestării care stă în centrul Gâtului). Un Generator Manifestant simte deja că odată cu răspunsul afirmativ, energia sa deja se mișcă înspre activitatea pentru care este disponibilă. Însă ceea ce se întâmplă de multe ori, este că Generatorul Manifestant are tendința de a acționa independent, doar pentru faptul că poate manifesta. Și face asta fără a aștepta să răspundă.

Manifestatorul

Adevărul este că doar un Manifestator poate acționa independent, după ce informează pe cei asupra cărora va avea un impact. Este singurul Tip de energie care nu are de așteptat ceva (în afara cazului în care are Autoritate Emoțională). Generatorul așteaptă oportunitatea de a răspunde, Proiectorul așteaptă recunoașterea și invitația potrivită, iar Reflectorul așteaptă experiența definițiilor date de tranzitul Lunii prin toate cele 64 de porți (pe parcursul a aproximativ 28 de zile).

Concluzie pentru Generatorul Manifestant

Așadar, Generatorul Manifestant, cu toate că are posibilitatea de a manifesta energia de care dispune, este bine să aștepte oportunitatea unui răspuns la ceva sau cineva din exteriorul său. Este singura posibilitate prin care poate evita respingerea celor din jur și frustrarea venită din faptul că și-a folosit energia într-un mod care nu îi este benefic. Răspunsul sacral este cel care poate spune ”Da, există aici energie disponibilă pentru…” sau ”Nu există energie disponibilă”.

Concluzie pentru Generatorul pur

Un Generator pur, simplu, are la dispoziție doar răspunsul sacral care îl ghidează pe parcursul fiecărei etape dintr-un proces. Există astfel posibilitatea ca pe parcurs, atunci când simte un ”blocaj”, să se oprească și să renunțe, crezând că nu este pe calea potrivită. Însă are nevoie este de fapt de un nou răspuns care să îl scoată din acel blocaj. Iar răspunsul poate fi simplu, la o întrebare la obiect a cuiva, sau la o schimbare de mediu, la o imagine, un sunet sau orice îi ridică nivelul de energie sau îi dă o reacție în corp care îi va indica disponibilitatea energiei.

Exercițiu pentru Generator ca Tip

Pentru a-și conștientiza modalitatea specifică în care fiecare Generator/Generator Manifestant răspunde, cel mai eficient exercițiu este acela de a apela la cineva care să pună întrebări specifice, cu răspuns de ”da” sau ”nu”. Iar răspunsul, evident, să fie venit din corp, nu de la nivel mental.

Pentru sesiuni sacrale, mă puteți contacta 🙂 Cum știe un Generator dacă își folosește energia în mod corect? Experimentează satisfacția unei activități plăcute, eficiente, chiar dacă a fost epuizantă. În cazul opus, va experimenta frustrarea venită din faptul că energia sa a fost risipită. Iar în cazul Generatorului Manifestant, apare și furia specifică Manifestatorului. Energia cu posibilitate mare de manifestare nu a fost folosită într-un mod satisfăcător.
Alina Ioan

Alina Ioan

Ghid de Human Design certificat de International Human Design School / Consilier pentru dezvoltare personala / Trainer / Formator

Sharing is caring 🙂