Interpretare de bază a hărții individuale de Human Design

Probabil că ai aflat deja, până acum, despre tot felul de detalii ce pot să reiasă dintr-o hartă de Human Design. Ai auzit despre Tipurile de energie, Strategii, Autorități decizionale, Profil și poate chiar ai citit câte ceva despre aceste concepte. Cu unele ai rezonat, cu altele poate nu. Până la urmă, sunt doar informații generale. Poți găsi căutând pe internet tot felul de explicații despre fiecare detaliu din harta ta, unele corect înțelese, altele nu (în funcție de proveniența lor), unele în conformitate cu sistemul original conceput de fondatorul sistemului, Ra Uru Hu, altele reinventate, poți cere informații gratuite, poți citi câte o carte sau poți beneficia de rapoarte de zeci de pagini unde nu ți se oferă altceva decât o listă a unor detalii ce nu par a avea vreo legătură între ele. Te pierzi în foarte multe detalii…

Și atunci, cum afli despre modalitatea în care toate acestea se combină în harta ta? Cum găsești punctul comun care leagă toate aceste detalii care teoretic sunt și despre tine? Cum poți să pui în practică ceea ce o hartă de Human Design îți poate oferi?

Răspunsul îl găsești sub îndrumarea unui profesionist de Human Design. Adică acea persoană care a trecut prin ani de studii și exerciții practice, sub îndrumarea unor specialiști cu experiență, pentru a putea lega, împreună cu tine, toate acele detalii din harta ta într-un mod practic.

O interpretare / citire de bază a hărții de Human Design îți oferă primele indicii despre partea practică, despre cum poți începe să experimentezi în viața ta de zi cu zi ceea ce ai auzit sau citit până atunci. Nu ai nevoie pentru început de foarte multe informații, pentru că, din experiență îți spun, prea multe detalii pot deveni copleșitoare.

Fă doar primul pas și vezi cum funcționează partea practică din Human Design pentru tine!

Îmi poți trimite datele tale de naștere completând informațiile din formularul de mai jos. Vom stabili apoi, împreună, data la care ne putem întâlni, ori online, ori fizic, față în față.

Obții astfel oportunitatea de a începe experimentul tău personal cu Human Design, afli și recunoști în interiorul tău care-ți sunt calitățile tale de bază și poți lua cu tine aceste informații pentru a începe să-ți clădești viața pe principii de autenticitate (fiind tu însuți).

Oricare ar fi modalitățile prin care ai fost până acum condiționat/ă, oricare ar fi deschiderea ta către lumea exterioară, oricare ar fi ariile din viața ta în care poate lucrurile nu merg așa cum ai dori, există întotdeauna, la fel ca la oricare ființă umană, un loc stabil, de încredere către care să îți întorci atenția și care să te ghideze în viață, în mod autentic.

Afli și recunoști în tine modalitățile prin care te poți folosi de resursele tale interioare, pentru a-ți rezolva dilemele cu care te confrunți de-a lungul vieții.

Harta ta de Human Design conține elemente specifice doar ție. Este ca o piesă muzicală. Toate detaliile se îmbină într-o armonie anume. Poți avea note sau chiar partituri din piesă care se aseamănă cu alte persoane, dar pentru tine, legătura dintre ele este unică.

Poți înțelege că nu este nimic în neregulă cu tine, că există un motiv pentru care ai avut din totdeauna anumite comportamente și poți începe să te privești deja din altă perspectivă, să te relaxezi, să nu te mai iei atât de în serios. Viața oricum merge înainte, depinde doar de unghiul din care o privești.

Vorbim concret despre:

— Tipul tău și Strategia aferentă (ceea ce te “pune pe traiectorie” pentru a-ți trăi propria autenticitate, propriul design)

— Autoritatea ta decizională (sistemul tău de ghidare interioară de care te poți folosi atunci când iei decizii importante)

— Definițiile tale (canalele din hartă, sau acele caracteristici native, autentice pentru tine, de încredere, pe care le poți folosi ca instrumente utile pe drumul tău în viață și cum pot fi acestea folosite împreună)

— Deschiderea ta către lumea înconjurătoare (către ce anume “te uiți” în viață, ce ai venit să înveți prin interacțiunea cu ceilalți și în același timp modalitățile prin care poți fi condiționat/ă de către cei cu care interacționezi)

— Profilul tău (rolurile care ți se potrivesc în viață și prin intermediul cărora poți ajunge către scopul tău în această existență – folosindu-te, evident, în același timp și de celelalte detalii relevante din designul tău)

— Alte detalii relevante în contextul designului tău ca întreg

Pentru că volumul de informații pe care îl primești odată cu interpretarea poate fi copleșitor, conversația noastră va fi înregistrată (atât audio cât și grafic – ceea ce urmărim pe hartă), în așa fel încât vei putea relua informațiile oricând vei simți că este necesar. Experiența a demonstrat că, de cele mai multe ori, anumite detalii reies și se clarifică în timp (aceeași informație poate fi primită în mod diferit în momente diferite).

Costul unei astfel de interpretări este de 350 de lei.

Datele tale aici:

** Pentru o experiență transformatoare, unde ai posibilitatea de a afla ce și de ce unele lucruri nu funcționează în viața ta așa cum ”ar trebui”, unde afli detalii despre cum ai fost condiționat (influențat) de-a lungul vieții și alte detalii cu potențial profund transformator, te poți înscrie în programul ”Trăiește-ți Designul”

*** Acest serviciu poate fi oferit doar de către persoanele care au absolvit unul dintre cursurile de pregătire profesională în domeniul Human Design. Mai multe detalii AICI.

Garanția autenticității informațiilor și serviciilor
Oferte ale partenerilor: