Probabil că ai aflat deja, până acum, despre tot felul de detalii ce pot să reiasă dintr-o hartă de Human Design. Ai auzit despre Tipurile de energie, Strategii, Autorități decizionale, Profil și poate chiar ai citit câte ceva despre aceste concepte. Cu unele ai rezonat, cu altele poate nu. Până la urmă, sunt doar informații generale. Poți găsi căutând pe internet tot felul de explicații despre fiecare detaliu din harta ta, unele corect înțelese, altele nu (în funcție de proveniența lor), unele în conformitate cu sistemul original conceput de fondatorul sistemului, Ra Uru Hu, altele reinventate, poți cere informații gratuite, poți citi câte o carte sau poți beneficia de rapoarte de zeci de pagini unde nu ți se oferă altceva decât o listă a unor detalii ce nu par a avea vreo legătură între ele. Te pierzi în foarte multe detalii…

Și atunci, cum afli despre modalitatea în care toate acestea se combină în harta ta? Cum găsești punctul comun care leagă toate aceste detalii care teoretic sunt și despre tine? Cum poți să pui în practică ceea ce o hartă de Human Design îți poate oferi?

Răspunsul îl găsești sub îndrumarea unui profesionist de Human Design. Adică acea persoană care a trecut prin ani de studii și exerciții practice, sub îndrumarea unor specialiști cu experiență, pentru a putea lega toate acele detalii din harta ta într-un mod practic.

O interpretare / citire de bază a hărții de Human Design îți oferă primele indicii despre partea practică, despre cum poți începe să experimentezi în viața ta de zi cu zi ceea ce ai auzit sau citit până atunci. Nu ai nevoie pentru început de foarte multe informații, pentru că, din experiență îți spun, prea multe detalii pot deveni copleșitoare.

Fă doar primul pas și vezi cum funcționează partea practică din Human Design pentru tine!

Îmi poți trimite datele tale de naștere completând informațiile din formularul de mai jos. Vom stabili apoi, împreună, data la care ne putem întâlni, ori online, ori fizic, față în față.

Obții astfel oportunitatea de a începe experimentul tău personal cu Human Design, afli care-ți sunt calitățile tale de bază și poți lua cu tine aceste informații pentru a începe să-ți clădești viața pe principii de autenticitate (fiind tu însuți).

Harta ta de Human Design conține elemente specifice doar ție. Este ca o piesă muzicală. Toate detaliile se îmbină într-o armonie anume. Poți avea note sau chiar partituri din piesă care se aseamănă cu alte persoane, dar pentru tine, legătura dintre ele este unică.

Poți înțelege că nu este nimic în neregulă cu tine, că există un motiv pentru care ai avut din totdeauna anumite comportamente și poți începe să te privești deja din altă perspectivă, să te relaxezi, să nu te mai iei atât de în serios. Viața oricum merge înainte, depinde doar de unghiul din care o privești.

Exemple de interpretare de bază a unor hărți personale de Human Design găsești AICI.

Costul unei astfel de interpretări este de 350 de lei.

Datele tale aici:

 

Numele tău
exemplu: 12
exemplu: 8 (pentru luna august)
exemplu: 1989
exemplu: 23 (pentru a diferenția am/pm, dimineața-seara)
exemplu: 35
exemplu: Vălenii de Munte, jud. Prahova
pentru România sau alte țări unde există același fus orar, nu este neapărat necesară localitatea
exemplu: ionescu@gmail.com
În cazul în care nu cunoști exact data sau ora de naștere, poți specifica aici, eventual poți da un interval posibil (între ora 07:00-09:00)

** Pentru o experiență transformatoare, unde ai posibilitatea de a afla ce și de ce unele lucruri nu funcționează în viața ta așa cum ”ar trebui”, unde afli detalii despre cum ai fost condiționat (influențat) de-a lungul vieții și alte detalii cu potențial profund transformator, te poți înscrie în programul ”Trăiește-ți Designul”

*** Acest serviciu poate fi oferit doar de către persoanele care au absolvit unul dintre cursurile de pregătire profesională în domeniul Human Design. Mai multe detalii AICI.

Garanția autenticității informațiilor și serviciilor
Sharing is caring 🙂
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone