Tranzit Poarta 15 – Modestie – Poarta Extremelor

Poarta 15 Human Design

Calitatea comportamentului care exprimă echilibrul adecvat între extreme

(Perioada: marți 19 iunie 2018 ora 17:06 –> luni 25 iunie 2018 ora 14:36)

Scriu despre tranzitul Soarelui prin Poarta extremelor în condițiile în care în toată țara și nu numai, oamenii protestează în consecința unor măsuri extreme luate de autorități prin modificarea legislației din România. Tranzitul acestor zile este despre echilibrul sau dezechilibrul adus de comportamentul individual cu impact asupra colectivului.

În I-Ching, hexagrama 15 spune „Îngăduință” – „Îngăduința este capacitatea de a accepta viața, situațiile, pe ceilalți, fără prea multe discuții, punând ordine în gândurile proprii fără drame, cu prudență în acțiune care duce la îndeplinirea în liniște a ceea ce a fost hotărât și planificat.” Iar atunci când odată cu energia prezentă a Porții iubirii pentru umanitate (Poarta 15 este una dintre porțile iubirii) își găsește locul vreun dezechilibru în comportament, prin condiționare, rezultatul va fi unul extrem.

Ceea ce ne transmite această energie este că ne putem găsi echilibrul chiar și în condițiile unor ritmuri extreme. Este o energie care poate destabiliza, care atrage în aura sa ruperi de ritm care pot aduce dezechilibre în jur.

Dacă ne-am centra mai mult pe propriul design, așa cum fiecare a fost creat, poate ne-am găsi mai ușor echilibrul în comportamentul individual, în așa fel încât să nu mai recurgem la acțiuni extreme. Modestia înseamnă, în acest context, găsirea echilibrului prin balansarea extremelor existente în jurul nostru.

Adevărata forță interioară știe să se înscrie potrivit necesității momentului, fie chiar și prin sacrificiu dur, rămânând de neatacat. Adevărata cunoaștere este cea a rădăcinilor, adică de la rădăcinile prezentului germinează evenimentele viitoare.

 – din I-Ching, Cartea Schimbărilor – hexagrama 15.

imagine creată prin contribuția: https://pixabay.com/photo-1183359/

În Human Design, tranzitul Soarelui prin cele 64 de porți energetice reprezintă 70% din influența pe care o are condiționarea planetară asupra noastră. Tranzitele reprezintă un potențial ce poate fi urmărit la cei din jur sau, în măsura în care este corect pentru fiecare dintre noi, prin intermediul Strategiei și Autorității personale, pot deveni parte din experiența noastră zilnică.

Alina Ioan

Alina Ioan

Ghid de Human Design certificat de International Human Design School / Consilier pentru dezvoltare personala / Trainer / Formator

Sharing is caring 🙂