Tranzit Poarta 16 – Entuziasm – Poarta Abilităților

Marea artă a îmbogățirii vieții prin canalizarea armonică a energiei

(Perioada: duminică 27 mai 2018 ora 04:50 –> sâmbătă 02 iunie 2018 ora 01:37)

În această perioadă ne concentrăm atenția și energia disponibilă (sau nu) către abilitățile de care știm că putem da dovadă, atunci când ne dăm seama că ne putem identifica cu ceea ce facem. Este vorba despre acele abilități care pot funcționa pe baza unor tipare care prin repetiție pot ajunge la măiestrie. Tiparele pe care le stabilim prin repetiție se vor dovedi funcționale sau nu doar în timp.

Este poate vremea să ne întrebăm către ce ne putem concentra energia vitală, în sens de abilitate pe care o putem dezvolta în timp. Ce anume ne poate aduce entuziasmul de a face ceva ce ne place, ce anume vrem să experimentăm în această viață cu bucurie?

Am fost învățați că nu este bine să ne identificăm cu ceea ce facem, cu ceea ce ne ocupăm. Dar dacă nu simțim că este corect pentru noi și drumul nostru în viață să ne dezvoltăm anumite abilități care vin cu entuziasmul de a ne trăi viața așa cum este, dacă nu ne putem identifica cu energia pe care o consumăm pe ceva anume, pe ceva ce putem aduce în grad de măiestrie prin expresia de sine, cum ne putem bucura de ceea ce facem, în orice moment, aducându-ne contribuția personală la nivel colectiv?

Ce-ți place să faci? Ce-ți aduce bucurie în viață? Care sunt acele abilități pe care știi că le ai dar nu le-ai dezvoltat până acum?

Cuvântul entuziasm derivă din înțelesul latin și grecesc “a fi posedat de respirația lui Dumnezeu”. Pe măsură ce curenții divini inundă ființele umane, sfărâmând identificarea cu lumea formei, Divinitatea își duce la îndeplinire jocul prin intermediul nostru, iar una din formele acestui joc este manifestarea măiestriei în întreaga creație.” – Cheile Genelor – Richard Rudd

imagine creată cu contribuția: https://pixabay.com/photo-2345211/

În Human Design, tranzitul Soarelui prin cele 64 de porți energetice reprezintă 70% din influența pe care o are condiționarea planetară asupra noastră. Tranzitele reprezintă un potențial ce poate fi urmărit la cei din jur sau, în măsura în care este corect pentru fiecare dintre noi, prin intermediul Strategiei și Autorității personale, pot deveni parte din experiența noastră zilnică.

Alina Ioan

Alina Ioan

Ghid de Human Design certificat de International Human Design School / Consilier pentru dezvoltare personala / Trainer / Formator

Sharing is caring 🙂