Tranzit Poarta 23 – Desprindere – Poarta asimilării

Amoralitate. Conștiența și înțelegerea care duc la acceptarea diversității

(Perioada: miercuri 09 mai 2018 ora 16:30 –> marți 15 mai 2018 ora 12:14)

Ceea ce aduce nou Poarta 23 este capacitatea de a pune în cuvinte înțelegeri profunde venite în urma unor pătrunderi conceptuale la nivel mental. Este vorba despre energia individuală care vine întotdeauna cu potențial de mutație, de a aduce în jurul său noi perspective, noi modalități de a privi sau a înțelege unele lucruri.

Însă totul depinde de momentul în care aceste înțelegeri inovative sunt exprimate (momentul oportun îl putem recunoaște cu ajutorul Strategiei și Autorității decizionale proprii). Energia individuală adusă de prezența Soarelui în Poarta 23 se desprinde de orice regulă ce ține de moral, aduce diversitate, fiind astfel percepută ca geniu sau ciudat în funcție de momentul ales în care decide să comunice propria pătrundere mentală (canalul pe care Poarta 23 îl formează împreună cu Poarta 43 poartă denumirea „de la geniu la ciudat”).

Putem atrage atenția asupra unor noi concepte (sau nu), în funcție de momentul oportun. Putem spune „Știu / Nu știu” în funcție de momentul ales. Putem aduce prin exprimare o nouă înțelegere sau perspectivă celor din jur, în funcție de recunoaștere sau nu. Dacă suntem recunoscuți pentru ceea ce putem aduce ca noutate și invitați / întrebați, aceasta poate fi o oportunitate pentru a ne putea exprima într-un mod clar (sau nu) în legătură cu ceea ce avem de comunicat. În funcție de momentul ales, putem experimenta de asemenea melancolia adusă de faptul că nu ne putem exprima într-un mod clar.

Important este să ne cunoaștem designul și să recunoaștem care sunt acele momente în care este pentru noi oportun să ne exprimăm sau nu.

imagine creată cu contribuția: https://pixabay.com/photo-1822449/

În Human Design, tranzitul Soarelui prin cele 64 de porți energetice reprezintă 70% din influența pe care o are condiționarea planetară asupra noastră. Tranzitele reprezintă un potențial ce poate fi urmărit la cei din jur sau, în măsura în care este corect pentru fiecare dintre noi, prin intermediul Strategiei și Autorității personale, pot deveni parte din experiența noastră zilnică.

Sharing is caring 🙂