Tranzit Poarta 27 – Hrănire – Poarta Îngrijirii

Îmbunătățirea calității și esența tuturor activităților prin îngrijire

(Perioada: duminică 22 aprilie 2018 ora 07:22 –> sâmbătă 28 aprilie 2018 ora 01:59)

A avea grijă de alții sau nu, a ne îngriji, a ne proteja pe noi înșine sau pe alții. Este vorba în aceste zile despre echilibrul dintre a ne îngriji pe noi înșine pentru a merge mai departe și de a avea grijă de cei din jur, de cei care au nevoie de noi. Este vorba despre un potențial pentru compasiune sau egoism (energia care asigură supraviețuirea în bune condiții prin asigurarea hranei necesare, orice ar însemna această „hrană / alimentație”).

La nivel de Profil, din punctul de vedere al rolurilor pe care suntem făcuți să le jucăm în viață, Poarta 27 împrumută calitățile umane din punct de vedere al modului în care ne îngrijim pe sine și pe ceilalți. Iar rolul de bază (al primei linii) este acela care fiind auto-suficient, are puterea de a îngriji pe alții care să joace rolul de îngrijit. Să ne amintim de instrucțiunile care ne sunt prezentate înaintea unui zbor cu avionul: „în cazul în care ești însoțit de un copil, pune-ți masca de oxigen înainte de a ajuta copilul”. Avem puterea de a-i ajuta pe alții doar atunci când suntem în stare să ne avem grijă de propria bunăstare. Cel care este puternic poate fi cel care va avea grijă de cel slab.

Energia adusă de Poarta 27 stă sub semnul sprijinului reciproc, al contribuției pe care fiecare dintre noi o aduce în comunitatea din care face parte (familie, cerc de prieteni, colegi etc.) Iar cazurile în care este bine pentru fiecare dintre noi să ne aducem contribuția prin a avea grijă de alții este dată tot de Strategie și Autoritate. Avem fiecare acel sistem de ghidare interioară care ne spune dacă este corect pentru noi sau dacă este momentul potrivit a ne îngriji de cei care au nevoie sau nu.

Fără hrănire și îngrijire, nimic nu poate supraviețui, în special o ființă umană, care este atât de vulnerabilă pentru atât de mulți ani. Îngrijirea este fundamentală pentru orice proces și aceasta este natura hexagramei (27): îmbunătățirea tuturor activităților prin îngrijire“. – Ra Uru Hu

 

În Human Design, tranzitul Soarelui prin cele 64 de porți energetice reprezintă 70% din influența pe care o are condiționarea planetară asupra noastră. Tranzitele reprezintă un potențial ce poate fi urmărit la cei din jur sau, în măsura în care este corect pentru fiecare dintre noi, prin intermediul Strategiei și Autorității personale, pot deveni parte din experiența noastră zilnică.

Alina Ioan

Alina Ioan

Ghid de Human Design certificat de International Human Design School / Consilier pentru dezvoltare personala / Trainer / Formator

Sharing is caring 🙂