Tranzit Poarta 33 – Retragere – Poarta Izolării

Retragerea activă și transformarea unei poziții slabe într-una puternică

(Perioada: luni 30 iulie 2018 ora 23:35 –> duminică 05 august 2018 ora 20:39)

Este o perioadă, așa cum ne arată și alte științe, de puternice schimbări și transformări. Poarta 33 ne arată că înaintea oricărei transformări avem nevoie de a ne retrage și a reflecta înainte de a merge mai departe. Fiecare dintre noi are, la un moment dat, nevoie de o perioadă de „izolare activă” înainte de a începe un nou ciclu de viață, orice ar însemna acest lucru.

Poarta Retragerii marchează sfârșitul unui ciclu și ne invită să ne amintim despre experiențele de până acum, din care să tragem ceva concluzii. La fel ca „fiul risipitor”, care se întoarce pentru a-și împărtăși experiențele prin care a trecut departe de casă, suntem invitați de această energie pentru a reflecta în momente de incertitudine și a ne maturiza fie prin prisma experiențelor proprii fie prin exemplul experiențelor celorlalți, ale căror povești le-am auzit de-a lungul timpului.

Scopul acestei retrageri este de a dezvălui secretele sau lecțiile aduse de experiențe care se încheie. Putem avea revelații, putem afirma „Îmi aduc aminte / Nu îmi aduc aminte”.

Așa cum fiecare experiență de viață are un început și un sfârșit, așa este și de această dată – o perioadă (un ciclu) se încheie și alta începe. Între un sfârșit și un nou început avem nevoie de o perioadă de contemplare, de retragere.

Este vorba despre a avea o experiență, de a-i recunoaște valoarea fundamentală și de a trece mai departe la următoarea, transformând astfel o poziție slabă într-una puternică. Cea mai slabă poziție o reprezintă momentul în care o experiență a luat sfârșit, iar acel moment este cel în care intimitatea, separarea, singurătatea și oportunitatea reflecției sunt esențiale.” – Ra Uru Hu

imagine creată prin contribuția:  https://pixabay.com/photo-1823527/

În Human Design, tranzitul Soarelui prin cele 64 de porți energetice reprezintă 70% din influența pe care o are condiționarea planetară asupra noastră. Tranzitele reprezintă un potențial ce poate fi urmărit la cei din jur sau, în măsura în care este corect pentru fiecare dintre noi, prin intermediul Strategiei și Autorității personale, pot deveni parte din experiența noastră zilnică.

Alina Ioan

Alina Ioan

Ghid de Human Design certificat de International Human Design School / Consilier pentru dezvoltare personala / Trainer / Formator

Sharing is caring 🙂