Tranzit Poarta 59 – Dispersie – Poarta Sexualității

Poarta 59 Human Design

Abilitatea de a sparge bariere pentru a ajunge la uniune

(Perioada: joi 23 august 2018 ora 10:15 –> miercuri 29 august 2018 ora 06:12)

După o perioadă tensionată, cu multiple retrogradări ale planetelor, cu indecizii și îndoieli, tranzitul perioadei despre care discutăm acum ne atrage atenția asupra faptului că, orice s-ar întâmpla, avem nevoie să trăim în comuniune cu ceilalți, cu cei din „tribul” nostru. Avem, prin propriul design, o anumită modalitate în care suntem făcuți să creăm relații de intimitate cu anumiți oameni. Avem sau nu avem dispoziția (energia) necesară pentru a intra în relații de intimitate (fie că este vorba de sexualitate, fie de legături creative, fertile de orice natură). Propria Strategie și Autoritate (ca de obicei) sunt cele care ne indică relațiile potrivite pentru noi. Însă ceea ce aduce următoare perioadă ca energie colectivă, este disponibilitatea, atât emoțională cât și mecanică (energia există sau nu), în funcție de momentul oportun, în care vedem partea plină sau partea goală a paharului, de a ne deschide spre intimitate.

Poarta 55 de la capătul opus (pe cercul mandalei) spune că „Abundența este strict o chestiune de stare / spirit.” Simțim partea plină sau goală a paharului în funcție de relațiile în care ne implicăm și de starea de spirit pe care o avem într-un anumit moment, stare ce nu poate și nu este recomandat să fie legată de vreo explicație mentală. Putem reacționa chiar și la tonul vocii celui de lângă noi, schimbându-ne starea de moment. De aceea, ca de fiecare dată când este vorba de partea emoțională, este bine să lăsăm claritatea să decidă. Poate fi și o perioadă sub semnul indeciziei, dar asta pentru că pur și simplu nu deținem controlul asupra propriilor emoții. Momentul potrivit nu este sub controlul nostru. Vine… atunci când vine.

Relațiile de intimitate stau de asemenea sub semnul „formei perfecționate”. Avem energia adusă de Canalul Formei perfecționate – Designul supraviețuirii (Canalul 57-10). Atât timp cât aducem în ecuație și claritatea intuitivă care să vină în sprijinul comportamentului potrivit, putem aduce un plus în creativitatea perioadei la care ne referim. Cu claritatea intuitivă, energia adusă este cea a formei fizice perfecționate, care odată intrată în relația potrivită de intimitate, aduce la suprafață arta supraviețuirii în planul material. Indiferent de circumstanțe, indiferent de faptul că energia comportamentului de sine este una în conformitate cu arhetipul ereticului, a celui care provoacă în mod direct și evident normele colective, propria Strategie și Autoritate decizională ne ghidează și în aceste cazuri către experiențele potrivite. Până la urmă, avem parte în continuare de energia egoismului (27.1), auto-îndreptățirii (31.5) și însingurării ca mediul al creativității (1.4).

Avem parte și de energia adusă de Canalul unui Alfa (7-31) care ne deschide calea către urmarea unor tipare colective care să ne ducă spre un viitor mai bun. Bineînțeles, tiparele se vor dovedi potrivite sau nu în timp, în funcție de modalitatea în care am păstrat sau nu legătura cu nevoile colective, nu doar cele personale și ale comunității apropiate. Este, după cum spuneam mai sus, despre arta supraviețuirii în plan material, de a găsi frumusețea în viața pe care o trăim în forma fizică actuală.

Vom avea parte și de un plus de emoție, dorință, fantezii și presiune de a experimenta lucruri noi, în noaptea de sâmbătă spre duminică (25-26 august).

Așadar, experimentare plăcută 🙂 și nu uitați de propria Strategie și Autoritate. Viața este mai frumoasă atunci când o trăiești autentic și te simți bine în propria piele (formă fizică).

Având în vedere și energia perseverenței de care am avut parte în perioada precedentă, hexagrama 59, în I-Ching ne spune: „Sunt acțiuni ce mărturisesc despre valoarea personală, despre capacitatea de a ne dedica cu seriozitate, de a avea realizări. Este o vreme de trudă, dar cu fapte concrete, vederi largi, muncă intensă, noutate și, mai ales, de regândiri care opresc atenția asupra a ceea ce este cu adevărat important de dus la bun sfârșit.

imagine creată prin contribuția:  https://pixabay.com/photo-2497206/

În Human Design, tranzitul Soarelui prin cele 64 de porți energetice reprezintă 70% din influența pe care o are condiționarea planetară asupra noastră. Tranzitele reprezintă un potențial ce poate fi urmărit la cei din jur sau, în măsura în care este corect pentru fiecare dintre noi, prin intermediul Strategiei și Autorității personale, pot deveni parte din experiența noastră zilnică.

Alina Ioan

Alina Ioan

Ghid de Human Design certificat de International Human Design School / Consilier pentru dezvoltare personala / Trainer / Formator

Sharing is caring 🙂