Tranzit Poarta 8 – Solidaritate – Poarta Contribuției

Valoarea de bază realizată prin contribuția eforturilor individuale la obiectivele grupului

(Perioada: marți 15 mai 2018 ora 12:15 –> luni 21 mai 2018 ora 08:20)

Cu o expresie de sine care poate aduce o nouă perspectivă asupra anumitor lucruri, Poarta 8 este vocea care spune „Pot / nu pot contribui”. Este energia individuală care contribuie la valorile colective. Dacă la celălalt capăt al canalului energetic stă Creativitatea de sine, Poarta Contribuției este expresia acestei puteri creative, unice, care știe cum să atragă atenția asupra unor adevăruri care poate până atunci nu au fost scoase la iveală. 8 poate fi impresarul care reprezintă forța creativă a artistului (1). Este și o expresie de sine care vine cu noutate, cu inovație și cu o nouă perspectivă, ceea ce poate însemna că deseori aceste lucruri nu sunt primite cum se cuvine, mai ales dacă sunt aduse în lipsa unei recunoașteri și a unei invitații de a aduce ceva nou. Poate aduce și melancolie din faptul că „nimeni nu-mi acordă atenție”. Însă atunci când este primită, contribuția este una inspirațională, care dă putere celor din jur.

Putem astfel în aceste zile să descoperim că ne putem aduce contribuția creativă la binele colectiv, asta în condițiile în care ni se recunoaște puterea contribuției. Altfel, pur și simplu ne putem vedea de drumul nostru, în felul nostru. Totul depinde, așa cum a fost vorba și în perioada precedentă, de momentul ales. În ce condiții și mai ales în ce moment ne exprimăm contribuția creativă. Putem atrage atenția într-un mod constructiv pentru noi, sau într-un mod distructiv.

Poarta 8 se ridică, atrage atenția tuturor și spune „Știu că pot găsi calea potrivită” și pleacă. Cei care doresc să profite de șansă și să o urmeze sunt bineveniți, iar dacă nimeni nu ia aminte, cel care știe va merge mai departe de unul singur. Contribuția individuală nu poate fi niciodată impusă colectivului. Impunerea ar duce doar la rezistență din partea celorlalți. – Ra Uru Hu

Energia individuală este în continuare, în această perioadă, despre faptul că nu avem controlul asupra momentelor în care apar schimbările, uneori mult-așteptate. Nu putem decât, între timp, să ne ocupăm cu ceea ce ne face plăcere, să ne lăsăm propria creativitate să se manifeste independent de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și să lăsăm ritmul vieții să își urmeze cursul. Altfel, prin „contribuția” minții, prin încercarea de a găsi o explicație rațională, vom ajunge doar la momente de depresie, de anxietate sau presiune îndreptată spre interior, într-un mod distructiv.

imagine creată cu contribuția: Tim Graf on Unsplash

În Human Design, tranzitul Soarelui prin cele 64 de porți energetice reprezintă 70% din influența pe care o are condiționarea planetară asupra noastră. Tranzitele reprezintă un potențial ce poate fi urmărit la cei din jur sau, în măsura în care este corect pentru fiecare dintre noi, prin intermediul Strategiei și Autorității personale, pot deveni parte din experiența noastră zilnică.

Sharing is caring 🙂