Profilurile din Human Design și rolurile potrivite

Workshop interactiv online 

— la cerere —

Evenimentul poate fi solicitat pentru București sau online cu participarea a minim 4 persoane și în celelalte orașe din țară cu participarea a minim 10 persoane.

Zile
Ore
Minute
Secunde

până la eveniment

Data: 03 august 2018

Durată: 3 ore

Interval orar: 19:00 – 22:00

Prezentare online

Fiecare dintre noi are în harta sa de Human Design o caracteristică numită Profil. Prin analiza Profilului aflăm care sunt acele roluri pe care am venit să le îndeplinim în această existență.

Rolurile de Investigator (linia 1), Pustnic (2), Martir (3), Oportunist (4), Eretic (5) și Model de urmat (linia 6) sunt doar 6 din rolurile pe care suntem făcuți să le îndeplinim pe parcursul vieții. Sunt rolurile primare sau temele de bază ale profilului și își au rădăcinile în liniile Porții 10, Poarta Comportamentului Sinelui. Sunt 6 din cele 12 roluri individuale.

Însă mai există 12 roluri colective și 12 roluri tribale (exprimate la nivel de comunitate) și ne arată modalitatea în care exprimăm în exterior rolurile potrivite și respectiv internalizăm ceea ce primim din exteriorul nostru.

Fie acceptăm și îmbrățișăm aceste roluri, care ni se vor potrivi perfect ca un costum făcut pentru noi anume, fie trecem prin diverse greutăți pe care le putem întâmpina pe parcurs pentru că de-a lungul timpului ne-am lăsat în voia condiționărilor din exterior, costumul fiind simțit ca incomod.

Despre toate aceste roluri vom discuta cu ocazia acestui eveniment.

Pentru înscriere, completează formularul de mai jos.

Cost: 170 de lei

Te aștept cu drag 🙂

Alina

* mai multe despre mine, AICI

Formular pentru înscriere

Sharing is caring 🙂