Profilul tău

Modul în care îți exprimi unicul rol și cum ajungi către scopul vieții tale

Exemplu hartă de Human Design
Exemplul unei hărți de Human Design

Dacă ai primit harta gratuită la înscrierea în lista celor care primesc newsletter-ul Human Design Coach, te poți folosi de informațiile prezentate acolo, ca în exemplul de mai jos:

Profil Human Design

Profilul în acest exemplu este 4/6 – Oportunist/Model de urmat.

Însă profilul tău poate fi unul din cele 12:

1/3 – Investigator/Martir

1/4 – Investigator/Oportunist

2/4 – Pustnic/Oportunist

2/5 – Pustnic/Eretic

3/5 – Martir/Eretic

3/6 – Martir/Model de urmat

4/6 – Oportunist/Model de urmat

4/1 – Oportunist/Investigator

5/1 – Eretic/Investigator

5/2 – Eretic/Pustnic

6/2 – Model de urmat/Pustnic

6/3 – Model de urmat/Martir

Cele 12 profiluri sunt alcătuite din combinația a 6 linii reprezentate atât la nivel conștient, cât și inconștient. Investigatorul (nesigur, înclinat spre detalii, caută să stabilească o fundație solidă, studiază, devine o autoritate în domeniul în care a studiat), Pustnicul (natural, absorbit de sine, face inconștient proiecții în exterior, nu este conștient de propriul său talent, dorește să fie lăsat în pace), Martirul (trece prin încercări nereușite, adaptabil, declanșează mutații, descoperă), Oportunistul (prietenos, cu influență, are nevoie de relații de prietenie ca bază a interacțiunilor cu ceilalți sau înainte de a crea intimitate, dă mai departe din ceea ce știe atunci când apare o oportunitate, este fix în ceea ce transmite), Ereticul (caută soluții practice, primește proiecții asupra sa din partea celorlalți, atrage atenția, suspicios din cauza proiecțiilor asupra sa) și Modelul de urmat (observator, detașat, experimentează 3 faze de tranziție în viața sa, devine foarte influent – un model de urmat – către sfârșitul vieții).

Profilul reprezintă modul în care călătorim prin viață, pe traiectoria noastră unică. Modalitatea prin care ne exprimăm unicul rol pe scena vieții. Știm care este Strategia cu care să mergem mai departe, știm cum să luăm cele mai bune decizii pentru a nu devia de la această traiectorie, iar acum avem și modalitatea în care călătorim, rolul, costumul pe care îl purtăm zi de zi și în care ar fi cel mai bine să ne simțim în largul nostru. Atunci când trăim cu adevărat acest rol, ajungem să descoperim scopul vieții, scopul pe care am fost înzestrați să îl îndeplinim (ceea ce în exemplul de mai sus este marcat prin “Incarnation cross” / Crucea încarnării).

Pentru mai multe detalii despre propriul tău Profil mă poți contacta sau poți urmări pagina de Facebook de unde vei afla despre evenimentele, prezentările și workshop-urile organizate. Vei putea afla care sunt combinațiile unice din harta ta personală și cum le poți folosi solicitând o scurtă descriere personalizată sau o interpretare de bază a hărții.

Sharing is caring 🙂

Oferte ale partenerilor: