Există multe persoane în România care, fără a avea o pregătire profesională în domeniul Human Design, oferă informații înțelese într-un mod eronat, creând  și perpetuând confuzii și informații înțelese greșit.

Înainte de a investi în informații sau servicii oferite de diverse persoane sau organizații, verifică autenticitatea acestora consultând lista oficială a profesioniștilor din domeniul Human Design. Lista o găsești AICI.

http://www.ihdschool.com/Professionals

Astfel vei avea parte de cele mai autentice informații, workshop-uri, evenimente sau alte servicii. Fiind vorba despre un sistem pe care-l poți folosi pentru a-ți transforma existența în mod autentic, este bine să beneficiezi de îndrumarea acelor persoane care sunt pregătite să o facă.

În cazul în care unele persoane nu se găsesc pe lista oficială, întreabă un profesionist pentru a verifica dacă acea persoană are competența de a oferi informații din domeniu sau dacă este în curs de autorizare (urmează cursuri de specialitate cu profesioniști experimentați).

Cea mai simplă modalitate de a recunoaște un profesionist din domeniul Human Design este acest însemn:

Este simbolul care poate fi folosit doar de către persoanele autorizate în acest sens.

Despre studiile mele de specialitate, în ordine cronologică:

  1. Workshop ”Trăiește-ți Designul” – cu Liliana Luțu Corâci. Despre Liliana poți afla mai multe AICI.
  2. Curs de bază ”Rave ABCs” – cu Carol Zimmerman, în cadrul Școlii Internaționale de Human Design (IHDS). Despre Carol poți afla mai multe AICI.
  3. Curs de bază ”Rave Cartography” – cu Carol Zimmerman
  4. Program de pregătire profesională pentru acreditarea ca ”Ghid de Trăiește-ți Designul” (Living Your Design Guide Program) – cu Carol Zimmerman
  5. Program de pregătire profesională pentru acreditarea ca ”Analist de Human Design”, Nivelul 1 – cu Jakub Stritezsky, în cadrul organizației naționale Human Design America. Este un program cu durata de cel puțin 3 ani și jumătate, structurat pe 3 niveluri. Am scris un articol despre pregătirea profesională, pe care-l găsești AICI. Despre Jakub poți afla mai multe AICI.