Strategia corectă pentru tine

Cum elimini obstacolele și rezistența celorlalți față de tine

Exemplu hartă de Human Design
Exemplul unei hărți de Human Design

Dacă ai primit harta gratuită la înscrierea în lista celor care primesc newsletter-ul Human Design Coach, te poți folosi de informațiile prezentate acolo, ca în exemplul de mai jos:

Strategie Human Design

Strategia în acest exemplu (subliniată cu roșu) este aceea de a aștepta invitația potrivită (venită pe baza unei recunoașteri). Este vorba despre strategia unuia din cele 4 tipuri: strategia unui Proiector (vezi tipul subliniat cu albastru). Strategia unui Proiector este aceea de a aștepta invitația potrivită pentru a putea acționa, în special atunci când este vorba despre lucruri importante în viață (familie, locuință, loc de muncă etc.)

Însă cazul tău poate fi diferit de acest exemplu. Poți fi un Generator (sau Generator Manifestant – Manifesting Generator în limba engleză), și atunci strategia ta este de a răspunde la ceea ce vine către tine în mod natural; poți fi Manifestator, strategia ta fiind aceea de a-i informa pe ceilalți înainte de a acționa, sau poți fi un Reflector, și atunci strategia ta este de a aștepta un întreg ciclu al Lunii (aproximativ 28 de zile) înainte de a lua o decizie importantă pentru a putea asimila mai multe perspective în ceea ce privește subiectul în cauză.

Fiecare om a fost creat în această lume cu un rol/scop unic. Pentru a-și putea desfășura unicul rol cu ușurință, este nevoie să își urmeze propria Strategie. Dacă viața ar fi ca un joc de fotbal, Manifestatorii ar fi atacanți (cei care ar marca cele mai multe goluri, care ar atrage cea mai multă atenție, care ar pune lucrurile în mișcare) – de aceea este bine pentru ei să informeze pe ceilalți în legătură cu ceea ce au de gând să întreprindă. Generatorii ar fi fundașii, adică cei care așteaptă ca mingea să vină către ei. Acceptând limitarea faptului că nu sunt atacanți și așteptând să răspundă atunci când mingea vine către ei, vor avea reușite. Proiectorii ar fi mijlocașii, mișcându-se între atacanți și fundași, coordonând energia echipei într-un mod cât mai eficient și ajutând echipa să înscrie goluri. Reflectorii ar fi în acest joc portarii. Ei nu se mișcă pe teren ca ceilalți, sunt singurii care își pot folosi mâinile și funcționează astfel după reguli diferite de coechipierii lor. Dacă fiecare dintre aceștia ar funcționa conform propriului design, ar trăi cu alte cuvinte viața pentru care au fost creați, totul s-ar desfășura mai natural, mai armonios. Echipa ar avea succes.

Pentru mai multe detalii despre propria ta Strategie de viață mă poți contacta sau poți urmări pagina de Facebook de unde vei afla despre evenimentele, prezentările și workshop-urile organizate. Vei putea afla care sunt combinațiile unice din harta ta personală și cum le poți folosi solicitând o scurtă descriere personalizată sau o interpretare de bază a hărții.

Sharing is caring 🙂

Oferte ale partenerilor: