Tipul tău de energie

Cum știi dacă trăiești în acord cu energia ta nativă

Exemplu tipul de energie
Exemplul unei hărți de Human Design

Dacă ai primit harta gratuită la înscrierea în lista celor care primesc newsletter-ul Human Design Coach, te poți folosi de informațiile prezentate acolo, ca în exemplul de mai jos:

Tip de energie Human Design

În continuare analizăm modalitatea în care îți poți da seama dacă trăiești în acord cu energia ta nativă sau nu (care este semnătura energetică reprezentativă Tipului de energie din care faci parte și care este tema non-autentică). Cu alte cuvinte, semnătura reprezintă semnul că funcționezi în acord cu energia ta nativă, iar tema non-autentică reprezintă semnul că nu funcționezi încă în acord cu energia ta nativă..

În exemplul dat este vorba despre Tipul de energie denumit Proiector.

Însă poți fi Generator (sau Generator Manifestant, care funcționează în esență tot ca un Generator), ceea ce înseamnă că aura ta energetică este una deschisă și învăluitoare. Lucrurile potrivite și oamenii potriviți vor veni întotdeauna în mod natural către tine. Tot ceea ce este nevoie să faci este să-ți observi răspunsul interior care este specific acestui Tip. Prin a răspunde la ceea ce vine către tine și este potrivit, sănătos pentru drumul tău în viață, ceea ce obții este Satisfacția consumului de energie generat (de-aici și denumirea de Generator) într-un mod benefic ție. Satisfacția este semnătura energetică a modului de funcționare corect pentru un Generator (sau Generator Manifestant). Tema non-autentică însă este aceea a Frustrării. Frustrarea apare în cazul în care un Generator (sau Generator Manifestant) nu funcționează în mod corect (în conformitate cu răspunsul interior).

Alt Tip este cel al unui Manifestator, adică a celui care are o aură închisă și care respinge. Este o aură cu un puternic impact asupra celor din jur, având capacitatea de a funcționa independent pentru a-și găsi Pacea. Pacea interioară este semnătura energetică a modului de funcționare corect pentru un Manifestator. Tema non-autentică a Manifestatorului este Furia, venită din faptul că nu este lăsat să se manifeste în voie sau nu este înțeles sau acceptat.

Proiectorul reprezintă Tipul a cărui aură este concentrată și care absoarbe (”citește”) energia celui cu care interacționează. În cazul în care este recunoscut și invitat să-și manifeste calitățile, va cunoaște sentimentul de Succes. Succesul este semnătura energetică a Proiectorului și a modului său corect de funcționare. În cazul în care nu așteaptă să fie invitat, ceea ce va experimenta va fi Amărăciunea.

Reflectorul reprezintă cel mai rar întâlnit Tip de energie, acesta fiind caracterizat printr-o aură energetică rezistentă și care testează (mediul în care se află sau energia oamenilor din jur). Funcționează ca un barometru al mediului sau colectivului în care se află la un moment dat. În cazul în care acceptă faptul că poate fi ”altcineva” în fiecare zi, poate experimenta sentimentul de Surpriză, de a se lăsa surprins în fața tuturor lucrurilor pe care viața i le oferă. Surpriza este semnătura energetică a Reflectorului, pe când Dezamăgirea reprezintă tema non-autentică a sa.

Pentru mai multe detalii despre propriul tău tip de energie mă poți contacta sau poți urmări pagina de Facebook de unde vei afla despre evenimentele, prezentările și workshop-urile organizate. Vei putea afla care sunt combinațiile unice din harta ta personală și cum le poți folosi solicitând o scurtă descriere personalizată sau o interpretare de bază a hărții.

Sharing is caring 🙂

Oferte ale partenerilor: